Vraag nu gratis offertes aan!

   
Soort opdracht*


Type opdracht*

Type aanvraag*
Naam: *
Titel:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Wat kost een Architect?

Vergelijk nu gratis 6 offertes.
Maak een weloverwogen keuze.

Meer over Architecten


Een architect is een bouwkundige die een gedegen opleiding heeft gevolgd aan een technische universiteit of aan een academie van bouwkunst. De architectentitel is wettelijk beschermd. Alleen hen die als architect staan ingeschreven in het architectenregister mogen de architectentitel voeren. Het is raadzaam vóór u een opdracht aan iemand gunt, te contoleren of deze staat ingeschreven in het architectenregister via www.architectenregister.nl.

Iedere architect heeft een eigen stijl. Op basis van eerder uitgevoerde projecten kunt een beeld krijgen van de stijl van een architect. Probeer ook te achterhalen of opdrachtgevers tevreden zijn over zijn/haar prestaties (levert de architect goed, tijdig en binnen het budget).

Wanneer u uw keuze hebt gemaakt is het belangrijk nauwkeurig in een schriftelijke overeenkomst vast te leggen welke prestaties u van de architect verlangt, wat de architect moet doen en leveren, tegen welke prijs en binnen welk termijn. Natuurlijk gaat u uit van vertrouwen en goede samenwerking , maar wanneer er onverhoopt problemen ontstaan is het voor beide partijen prettig op een schriftelijke overeenkomst terug te kunnen vallen.

De dienstverlening van een architect kan, afhankelijk van de afspraken tussen de architect en de opdrachtgever, variëren van het vervaardigen van een architectonische ontwerp tot volledige begeleiding van het bouwproces inclusie het aanvragen van een bouwvergunning en het aansturen van de aannemer.

Heeft u dus plannen om nieuw te gaan bouwen, of wellicht een gedeelte van een betsaand gebouw te verbouwen?

Begin dan nu met het aanvragen van gratis en vrijblijvende offertes voor ontwerp!